Referenties

Roland Hermans

‘Kleinschaligheid, betrokkenheid en op het juiste moment snel doorschakelen naar de juiste expertise, dat zijn voor mij de bepalende eigenschappen waar ik tevreden over ben.’

Roland Hermans, directeur van Azzurro, Due en Max (klant vanaf de start)

Azzurro, Due en Max: kleding van internationale allure voor de modebewuste man

Al sinds medio jaren ‘80 kunnen mannen met gevoel voor internationale fashion terecht in maar liefst 4 winkels in Den Bosch en Tilburg.

Azzurro richt zich volledig op de man die kiest voor de hoogste verfijning binnen de Italiaanse modehuizen: hier vindt u de collectie van Dolce & Gabbana, Prada en Gucci, maar ook de collectie van opkomende merken als Desquared2. Due is gericht op jeans en biedt een leisure-collectie van merken als Hugo Boss Orange en Genti. Max (Den Bosch en Tilburg) richt zich op de moderne zakenman en beschikt over een toonaangevende collectie van bijvoorbeeld Etro, Hugo Boss, Gentiluomo, Armani Jeans, Zegna en Corneliani.

 

Inmiddels overstijgen deze fashionstores de regionale grenzen van Brabant, want via de online store www.max-store.nl is de volledige collectie ook online verkrijgbaar en daarmee dichterbij dan ooit. 

Bel voor vragen of een afspraak 073 - 692 64 64
Roland Hermans