Uw contactpersoon met alle antwoorden

U heeft bij Administratiekantoor Hermans altijd een vast persoon die antwoord weet op al uw vragen. De meeste vragen kunnen wij razendsnel beantwoorden, maar soms vereist een vraag gedegen expertise. Dankzij onze nauwe samenwerking met Mazars Accountants en Belastingadviseurs kunnen wij u ook bij ingewikkelde vraagstukken uitstekend van dienst zijn.

Op deze manier werken wij kleinschalig aan grote oplossingen en leveren wij maatwerk, toegesneden op uw budget. Het verbaast ons dan ook niet dat wij vele verschillende ondernemingen verwelkomen in ons klantenbestand: van zzp tot groot-mkb.
 

 

Uw contactpersoon als slijpsteen

Wij zijn betrokken bij u en uw bedrijf en bieden u te allen tijde een luisterend oor. Maar verwacht van ons geen passieve houding, want wij zullen u altijd direct en eerlijk adviseren, ook als dit wat minder makkelijk voor u aanvoelt. U mag ons daarom rustig zien als slijpsteen. Aan ons kunt u uw kennis slijpen, nieuwe ideeën toetsen en risico’s ruim van te voren grondig inschatten. Wij verwachten van u daarom ook niet minder dan een kritische houding richting onze dienstverlening. Alleen op deze manier houden we het mes aan beide kanten scherp en werken we samen aan het boeken van grootse resultaten.

Uw contactpersoon naast u

Wij werken graag naast u en zien onszelf daarom liever als collega dan als opdrachtnemer. Maar dan wel als collega-ondernemer, klankbord en sparringpartner, want bij ons kunt u gerust vóór negen uur ’s ochtends binnenlopen en ook na vijven bent u van harte welkom als uw bedrijfsvoering daarom vraagt. Uw contactpersoon weet wie u bent, wat u drijft en begrijpt boven alles wat de kern van uw dienstverlening is, een kraakhelder uitgangspunt.

 

Over ons

 

Contact

 

 

Onze dienstverlening reikt veel verder dan het verwerken van cijfers, want wij zien dat als niet meer dan een goede basis. Belangrijker vinden wij uw richting en die van uw bedrijf. Wij denken daarom altijd met u mee aan de dag van morgen, met
de oplossingen van morgen. 

 

Bezoekadres: Europalaan 12B

5232 BC 's-Hertogenbosch

 

Postadres: Postbus 348

5240 AH Rosmalen

 

Tel. 073 - 692 64 64

 

 

Stuur ons een e-mail