Groot in kleinschalig werken

Administratiekantoor Hermans is groot in kleinschalig werken, biedt een vast aanspreekpunt en is laagdrempelig. Onze dienstverlening reikt veel verder dan het verwerken van cijfers, want wij zien dat als niet meer dan een goede basis. Belangrijker vinden wij uw richting en die van uw bedrijf. Wij denken daarom altijd met u mee aan de dag van morgen, met de oplossingen van morgen. Zo hebben onze klanten met een inlog via deze website direct toegang tot al hun persoonlijke stukken zoals jaarrekeningen en aangiftes. Op deze manier profiteert u van zuivere cijfers en flexible oplossingen.

Boordevol dynamiek

Iedere onderneming zit boordevol dynamiek, Administratiekantoor Hermans ook. Want hoewel wij al sinds 1992 bestaan, hebben we een jong team met gedreven professionals die als geen ander de behoeften van de ondernemer aanvoelen. Dit betekent dat wij kort op de bal kunnen spelen en u van ons niet minder dan een proactieve houding mag verwachten. Dit uit zich bijvoorbeeld in het u doorlopend informeren over actuele ontwikkelingen die op uw bedrijf van invloed kunnen zijn.

Dienstverlening voorbij cijfers

Ons multidisciplinair team beheerst alle administratieve diensten: van financiële verslaglegging tot advies. Dit is voor ons echter niet meer dan een goede basis voor een dienstverlening die verder gaat dan getallen alleen. Want bij ons staat ú centraal. 

 

 

Over ons

 

Contact

 

 

Onze dienstverlening reikt veel verder dan het verwerken van cijfers, want wij zien dat als niet meer dan een goede basis. Belangrijker vinden wij uw richting en die van uw bedrijf. Wij denken daarom altijd met u mee aan de dag van morgen, met
de oplossingen van morgen. 

 

Bezoekadres: Europalaan 12B

5232 BC 's-Hertogenbosch

 

Postadres: Postbus 348

5240 AH Rosmalen

 

Tel. 073 - 692 64 64

 

 

Stuur ons een e-mail