Diensten

Een greep uit onze dienstverlening

Administratiekantoor Hermans levert iedere denkbare ondersteunende dienst die te maken heeft met uw bedrijfsadministratie.

Advies

Iedere ondernemer gaat met passie voor het succes van zijn of haar bedrijf. In de regel bestaat deze passie niet uit het bijhouden van de laatste fiscale en juridische regels die voor bedrijven gelden. De kans is echter groot dat u vroeg of laat voor kwesties komt te staan die u van te voren moeilijk had kunnen zien aankomen. Bijvoorbeeld wanneer u uw bedrijfsstructuur wilt wijzigen of wanneer u bezig bent met bedrijfsopvolging. Op zulke momenten zijn wij de zeer ervaren en uitstekend geïnformeerde partner die aan úw kant staat, bereid om u van dienst te zijn en u bij te staan met de juiste antwoorden op moeilijke vragen.

Financiële verslaggeving

Jaarrekeningen, tussentijdse rapportages en overige financiële verslaggeving: zorgvuldigheid en verantwoordelijkheid vormen voor ons de strenge voorwaarden om deze stukken voor u te verzorgen. U merkt dit aan de resultaten.

Fiscale dienstverlening

Fiscale regelgeving kan heel snel erg complex worden. Bovendien worden er voortdurend nieuwe belastingwetten aangenomen die uw aannames van vandaag in één klap tot die van gisteren kunnen maken. Deze combinatie zorgt ervoor dat het optimaal benutten van de fiscale mogelijkheden niet voor iedereen is weggelegd. Uiteraard wel wanneer u dit door ons laat verzorgen. Ons team wordt voortdurend bijgeschoold en zet alle opgedane kennis in, om de fiscale mogelijkheden voor uw bedrijf optimaal te kunnen benutten.

Salaris- en personeelsadministratie

Zodra u te maken krijgt met personeel, krijgt u te maken met talloze regels en wetten. Het voeren van een strakke personeelsadministratie is voor ons gesneden koek en voor u een zorg minder. Wij zien het zorgvuldig bijhouden van uw administratie als een uitstekende start van een dienstverlening die veel verder gaat. Want u krijgt op een dag uiteraard vragen over loonsverhoging of misschien een conflict met een werknemer. Dat is het moment  waarop wij voor u klaarstaan met antwoorden waar u direct wat mee kunt.

Administratieve dienstverlening

Als u kiest voor onze administratieve dienstverlening, kiest u altijd voor een oplossing die het best bij u past. Vindt u het fijn een gedeelte van uw administratie uit te besteden? Via ons slimme en eenvoudige online boekhoudsysteem kunt u alles zelf bijhouden en heeft u perfect overzicht over uw bedrijfsadministratie. U kunt uw administratie ook volledig door ons laten verzorgen of juist iemand van ons bij u op locatie onderbrengen: alles is mogelijk.

Het zal u daarom niet verrassen dat u bij Administratiekantoor Hermans uitsluitend ondernemers vindt die graag ondernemen. U bent altijd van harte welkom.

Bel voor vragen of een afspraak 073 - 692 64 64
_DSC2781.jpg